Még mindig pánikol az énekesnő

Húsz éve retteg Madonna! - Vadító képek a díva show-járól

Mindenkinek vannak problémái, még a celebek sem tökéletesek, hiába akarják az ellenkezőjét elhitetni - A fél világ istennőként tekint Madonna-ra, azonban ő sem mentes a defektektől.

Madonna és a pánik? - Őrjítő show a színpadon! képgaléria

2008.03.12 16:00netbulvar.hu

Mindenkinek vannak problémái, még a celebek sem tökéletesek, hiába akarják az ellenkezőjét elhitetni. A fél világ istennőként tekint Madonnára, azonban ő sem mentes a defektektől.

A pop nagyasszonya pánikbeteg, ám ez csak akkor jön elő, ha nagy tömegben van. Ami ugye elég nagy baj egy olyan előadónál, aki több ezer ember előtt szokott fellépni.

Madonna, a visszafogott?

Madge szerint ez nem a koncert miatti lámpaláz, mert a színpadon már rutinból teszi a dolgát. Kiáll a közönség elé, és érzi, hogy a markában vannak, bármit tehet, imádni fogják.

Ám egyszer csak összeszorul a gyomra, és elkezd levegő után kapkodni. Ilyenkor hátat fordít a nagyérdeműnek, és összeszedi magát egy-két perc alatt. Az utcán sosem fordult még elő vele, így minden bizonnyal tömeg okozta klausztrofóbiától szenved.

Néha már attól fél, hogy az egyik turnéján fog meghalni. Az énekesnőnek azonban vannak saját maga kreálta beteges mániái is. Megrögzött vitaminfüggő.

Ám ő ahhoz túl elfoglalt, hogy gyümölcsből vagy zöldségből vigye be a szervezetébe. Inkább injekciókat bökdös magába, mert így gyorsabb és hatásosabb az eredmény.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.