Az esküvő előtt tört ki a sztár foga

Hillary Duff: "Majdnem fogatlanul mentem férjhez"

Csak egy profi fogorvosnak köszönhető, hogy Hillary Duff csodálatos mosolyát villanthatta az esküvői fotókon, mert mikor törjön ki egy menyasszony foga, ha nem a nagy napon?!

2010.10.25 18:29ma.hu

Pár órával az esküvő előtt a menyasszonyok többsége már izgatottan készülődik a nagy eseményre, illeg-billeg a csodaszép ruhájában, gondolatban már az asszonynevét ízlelgeti, és a legfőbb gondja, hogy el ne kenje a szemfestéket.

Hilary Duff ezzel szemben kétségbeesetten ült egy fogászati székben, és azon imádkozott, hogy sikerüljön időben pótolni a fogát. Persze még véletlenül sem arról van szó, hogy Hilary elfeledkezett a fogai rendbetételéről, vagy hogy nem kapott máskor időpontot.

A minap Ellen DeGeneres showműsorában mesélte el, hogy mikor már csak néhány óra volt hátra az esküvő kezdetéig, egyszercsak a kezében maradt az egyik foga. „Hála Istennek, hogy nem nyeltem le! Nem jó ómen, ha a menyasszony az esküvője napján lenyeli a fogát!” - nevetett utólag a morbid helyzeten a színésznő.

Fotó: hollywire.com

A 23 éves színésznő augusztusban ment férjhez Mike Comrie hokishoz, de az izgatott sürgés-forgás helyett váratlanul sírásban tört ki. „Csak ültem az ágyon az anyukámmal és a húgommal, ők meg nevettek: Bolond vagy, nem esett ki a fogad! Gyerünk!

Amikor kiderült, hogy a menyasszony tényleg fog nélkül maradt, az esküvőszervező mentette meg a helyzetet, aki felhívta a sógora legjobb barátját. A férfi történetesen épp egy profi fogorvos volt, így sikerült villámgyorsan helyrehozni a váratlan bakit.

Az esküvő a fogászati fiaskó után szerencsére már fennakadások nélkül zajlott le a több mint 100 vendég előtt.

"Olyan hamar elment..." - nem erre számított Hilary Duff

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.