Vonzza ez a szín a férfiakat!

Piros ruhásokkal szívesebben randiznak a pasik?

Vonzóbbnak találják a piros ruhában feszítő hölgyeket a férfiak - ugyanaz a nő jobban tetszett ebben a színben, mint ha például kék volt rajta.

Piros a divat - a fazon mindegy, csak virítson! képgaléria

2010.10.25 09:29ma.hu - Fotó: diytrade - thecampussocialite

Piros ruhában jobban kellenek a férfiaknak a nők - állapítják meg az amerikai Rochester Egyetem kutatói - írja a The Daily Telegraph.

Tesztet végeztek el ugyanis az erősebbik nem képviselői körében, melyben egy közepesen vonzó hölgy képét mutatták meg nekik, egyik alkalommal piros, másodszor pedig kék ruhában.

A pasik ösztönösen a pirosra szavaztak, ebben egyértelműen jobban tetszett nekik a hölgy.

A pszichológusokból álló csoport szerint a piros színhez való vonzódásban szerepet játszhat az, hogy az állatvilágban például a piros sokszor a nőstény legtermékenyebb időszakát jelzi.

A szakértők szerint jól teszi egy nő, ha piros felsőt vagy ruhát visel az első randevún, feltéve persze ha valóban szeretné megszerezni azt a férfit magának - írja a The Daily Telegraph.

Divat: állati jó a szőrme?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.