Többet volt kórházban, mint színpadon

Dühében szétverte a saját kezét Amy Winehouse!

Noha magánélete rendeződni látszik, dühkitörésein a jelek szerint még mindig nem tud uralkodni az énekesnő! Csúnyán kárt tett magában.

Amy Winehouse majdnem kiesett a ruhájából! képgaléria

2010.10.15 14:29ma.hu - Fotó: Optic Photos

Ismét orvosoknak kellett kezelésbe venniük Amy Winehouse-t - Az aranytorkú sztár, aki két évnyi, folyamatos kórházbajárás után lassan törzsvendég lehetne az egészségügyi intézményben, ezúttal a saját kezében tett kárt.

További képek a sztárról! - Amy begipszelt kézzel - Fotó: Optic

A korábban súlyos alkohol- és drogproblémák miatt többször kezelt énekesnő egy telefonbeszélgetés alatt húzta fel annyira magát, hogy vadul kiabálni kezdett, majd lecsapta a kagylót, és az első útjába akadó tárgyon vezette le a feszültségét: az ajtón.

Nem jól tette, mivel azonnal eltörött a csuklója. Ennek ellenére Amy még egy ideig otthon dühöngött magában - egyelőre nem tudni, miért -, s csak később ment kórházba, akkor is az édesapja, Mitch Winehouse vitte be, hogy ellássák sérülését.

A gipszbe került Amy-ről az utóbbi időben ugyan kevesebbet hallani - hiszen azelőtt szinte naponta tudósítottak a bulvárlapok félelmetes berúgásairól -, ám a lány nem sokat változott.

Augusztusban egy végigalkoholizált éjszaka után kapták lencsevégre: egy faház előtt hevert. A ház kocsma volt, úgy tűnik, a lépcsőkig jutott el, hogy aludjon egy kicsit a buli után...

Újra énekel Amy Winehouse!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.