Interjú: "Lassított filmként pörgött az autó"

Dolák-Saly Róbert nem akar együtt futni a rohanó idővel

Dolák-Saly Róbertet többnyire csak afféle mókamesterként ismerjük, pedig a színész még a viccel sem viccel. Van, amikor meg kifejezetten komoly dolgok történnek vele.

2010.09.13 15:27Sztárportré

Dolák-Saly Róbertet egy ország ismeri Boborjánként vagy épp Anti bácsiként a Holló Színház társulatából, így óhatatlanul rajta ragadt az örök mókamester figurája. Pedig a színész nagyon is komolyan veszi még a viccet is, és közben viccet csinál a komoly dolgokból.

A Sztárportré kedvéért viszont kivételt tett és komolyan beszélt egy komoly dologról, az időről. Ebből kiderül többek közt az is, hogy hogyan élte meg az idő múlását, amikor egy szédítően pörgő autóban ült, és azt is, hogy általában véve mit gondol az időről.

A teljes interjút itt hallgathatják meg. (5-6. részlet)

Dolák-Saly Róbert Lilivel (Fotó: dolak.hu)

"Amikor megtörtént velem, hogy egy jármű - amiben ültem - megfordult, és elkezdett forogni - volt, amikor ezt vertikálisan, és volt, amikor horizontálisan tette -, akkor az a néhány másodperc nagyon-nagyon soknak tűnt. Valahogy az idő egészen más alakzatot öltött, átment egy lassított film hangulatba.

Azt érzem, hogy fut az idő, és én nem mennék vele legszívesebben. Abba a táborba tartozom, akik lassítanák a dolgokat. Szeretnék visszakerülni abba a gyerekes létformába, amikor az ember megfigyelhet dolgokat, és picit alaposabban rácsodálkozhat.

Azt hiszem ez természetes, a kor velejárója. Nemrég külföldön voltam, és nem kellett az időre figyelni. Nagyon áldásos időszak volt, ilyenkor teljesen elengedem magam, és azt sem tudom milyen nap van.
" - mesélte Dolák-Saly Róbert a Sztárportréban.

Dolák-Saly Róbertről végre leszálltak a rendőrök

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.