Küzdj a megszokás ellen

5 vágykeltő tipp a szex fellendítésére

A hosszú kapcsolatokban és a házasságban elsősorban a rutin teszi tönkre a viszonyt, és nincs ez másként az ágyban sem. Vajon mivel dobhatjuk fel a szexet egy hosszú kapcsolat alatt?

2010.08.25 17:24ma.hu

1. Izgató sms

Küldj erotikus, izgató sms-t a férjednek, mialatt dolgozik. A szexi üzengetés jó móka, játékossá tesz, ráadásul növeli a bizalmat.

Hamar beindít mindkettőtöket és szinte biztosan nem maradtok meg a szavaknál.

Lassan, óvatosan építsd fel a kis cseledet a nap folyamán, és mire végre mindketten hazaértek, alig várjátok majd, hogy egymás karjában kössetek ki!

2. A lakás bármely pontján

Az egyik legegyszerűbb módja, hogy kikerüljetek a hálószobai rutin unalmából, hogy felfedezitek a ház - és egymás - minden zegzugát. Essetek egymásnak az alagsorban, a kihúzható ágyon a vendégszobában vagy a családi kisbusz hátsó ülésén.

Mielőtt azonban túlságosan belemerülnétek a pókhálózásba, zárjátok be jól az ajtót, nehogy a gyerekek bújócskázás közben véletlenül rátok találjanak.

3. Őszinteség


Osszátok meg egymással az erotikus fantáziáitokat, vágyaitokat vagy romantikus emlékeiteket, élményeiteket.

A lényeg, hogy minél többször tárjátok fel vágyaitokat, annál többször kívánjátok majd meg egymást.

4. Szerepjátékok


Bizonyára ti is gyakran vagytok stresszesek és nehezen kerültök hangulatba.

A szerepjátékkal felvehettek egy másik személyiséget, mely segít kiszakadni a mindennapokból és segítségével a fantáziáitokat is könnyebben kiélhetitek.

5. Közös pancsolás

Ugorjatok be a férjeddel a zuhany alá vagy a habfürdőbe együtt! A gyerekeknek mondjátok azt, hogy ha együtt zuhanyoztok, sokat spórolhattok a vízzel, így biztosan nem fognak gyanakodni.

Az illatos, forró víz ellazítja az izmaitokat és pillanatok alatt hangulatba kerültök!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.