Egyszerű, gyors édesség

Réka muffin receptje

Ha kis "mindenlébenkétkanál" kuktajelöltünk beindul, hát akkor bizony anyucinak valamit produkálnia kell a konyhában, amiben kézzel-lábbal, tíz ujjal és könyékig lisztesen segédkezhet a gyerkőc.

2010.08.08 14:00ma.hu- Kertai Réka

A következő egyáltalán nem faramuci recept egy kilencéves tündér tollából került ki, és ha ő azt mondja, hogy egyszerű, akkor hihetünk neki. 

Jó sütizést!

Nem nehéz elkészíteni, még egy kétbalkezes ember is össze tudja ütni a konyhában. Meglephetjük barátainkat, családtagjainkat, de még szerelmünket is! A receptet könnyen meg lehet jegyezni. 

Hozzávalók egy adaghoz: 

18 dkg liszt 
18 dkg cukor 
3 tojás
18 dkg margarin 
egy csomag sütőpor 
kevés rum aroma vagy citromlé, ízlés szerint 

Elkészítés: 

Nem nehéz elkészíteni ezt a muffint , semmit sem kell csinálni csak össze kell dobálni a hozzávalókat. 10- 15 percig kell sütnünk. A sütőből kivett meleg muffin nagyon fenséges. Ezeket az aprócska sütiket lehet étkezési festékes varázs tollakkal díszíteni. Olyan egyszerű, mint az 1x1, csak rá kell rajzolni, mint egy sima papírlapra! 

Lehet rá rakni cukor golyókat, ízletes, finom, zamatos gyümölcsöket, almát, körtét, epret, cseresznyét, meggyet vagy banánt. Higgyék el nagyon, de nagyon finomak lesznek a kis muffinok! Jó étvágyat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.