Eljött a szexuális kényeztetés ideje!

Erotikus tippek, ha fel akarod dobni a szexet!

Minden kapcsolatban eljön az a pillanat, amikor a szex kezd kicsit unalmassá, megszokottá válni. Ilyenkor jön el az ideje azoknak a trükköknek, amiket összegyűjtöttünk. A gyengédség, odafigyelés, esetleg szexuális kényeztetés mindenkinek jól esik.

2010.08.04 09:03ma.hu

Erotikus kiegészítők

Egy kis huncutság mindig jót tesz a kapcsolatnak, ha mást nem, legalább nevetni lehet rajta. Van pár bizarr ötletünk a meglepő és mulatságos ajándékokhoz! Ha viccesen erotikus ajándékot szeretnél adni párodnak szerezz be egy nemi szerveket imitáló gyertyát. Pasiknak ajánljuk a feromon parfümöt, mely a nőkre szexuálisan serkentő hatással bírnak!

Csábító sztriptíz

A lányok többsége vágyik arra, hogy egyszer egy igazán forró sztriptízzel lepje meg szerelmét! Itt az alkalom! A vágykeltő tánchoz pedig nincs szükség agyafúrt rafinériákra, sőt tökéletesen ellenállhatatlan idomokra sem, csupán egy kis fantáziára.

A lényeg, hogy elengedd magad és persze egy szép fehérnemű sem árt! Vannak bizonyos „örök darabok”, amelyektől kortól és ízléstől függetlenül mindannyian beindulnak.

Szextelefon

Egy munkával töltött napot könnyen feldobhatunk, ha párukat telefonon vagy interneten keresztül izgatjuk fel! Kapd fel a telefont és búgj buja, izgató dolgokat a telefonba, hidd el, alig bírja majd türtőztetni magát! Meséld el, mit fogsz vele legközelebb csinálni, ha találkoztok, vagy hogy milyen jól esett, amit a múltkor műveltetek a konyhaasztalon.

Ha nem érzed magad elég „rosszkislánynak”, akkor küldhetsz egy erotikus sms-t vagy e-mailt is, amiben aztán szégyenlősködés nélkül kiélheted magad.

Bugyiban vagy anélkül?

Ha esetleg vacsorázni indultok egyik este hogy romantikázzatok, egyszerűen ne viselj alsóneműt! A bátrabbak felvehetnek egy szoknyát is, de ha nem érzed magad ennyire elhivatottnak, egy nadrág is megteszi.

A lényeg, hogy indulás után súgd a pasid fülébe a kis titkod, meglátod, hogy másra sem tud majd gondolni a vacsora alatt!

Valódi kényeztetés

Az erotikus masszázst mindenki szereti, főleg ha néhány pikáns dologgal is meg van fűszerezve! A masszázst feldobhatod illatos olajokkal, gyertyákkal, halk zenével, amire mindketten beindultok!

A lényeg, hogy légy türelmes, és fokozd a vágyat, ameddig csak lehet! Kezdd lassú mozdulatokkal, először csak a hátát és a vállát masszírozd, aztán haladhatsz az intim testrészek felé is!

Az a fontos, hogy mindketten élvezzétek!

Szerepjátékok

Csábíts jelmezben és tuti sikered lesz! Nyugodtan lehetsz merész és ötletes, persze nem kell mindjárt valamilyen csillogó, csupa bőr domina viseletre gondolni.

Kezdetnek megteszi egy kevésbé extravagáns öltözék is: mindig is örök darab lesz az ártatlan nővérke, a szexi bejárónő, vagy a copfos kislány jelmez; ráadásul ezek jóval könnyebben beszerezhetőek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.