4 millió fontos bérleti díjat fizetett

Óriási összegekkel dobálózik a Chanel

Rekordösszegű, több mint 4 millió fontos bérleti díjat fizetett készpénzben a Chanel világhírű divatmárka a londoni Bond Street egyik üzlethelyiségéért, amely a tervek szerint a márka londoni zászlóshajója lesz.

2010.08.01 17:20MTI

A készpénzben fizetett bérleti díj rekordját korábban a Miu Miu divatcég tartotta. A Chanel 25 évre kötelezte el magát. Szakértők szerint a megállapodás újabb bizonyítéka annak, hogy London előkelő vásárlóutcáit nem érte el a válság.

A forgalom a vastag pénztárcájú tengerentúli vevőknek köszönhetően nem csökkent, és a font alacsonyabb árfolyamfekvése is lendített a vásárlói kedven a szakértők szerint.

A Chanel új üzlete épp a Louis Vutton új boltjával szemben található, a verseny így tovább éleződik a két francia márka között.

A McLaren sportautó-gyártó sem sajnálta a pénzt, a cég a One Hyde Park földszinti részét bérelte ki, hogy még közelebb kerüljön a tehetős vásárlókhoz. Szakértők szerint a csökkenő eladásokról beszámoló luxusmárkák is úgy vélekednek, hogy nem mondhatnak le a világhírű vásárlóutcákon való jelenlétükről.

Ez csak még tovább erősíti a Bond Street és a West End más híres környékeinek eredményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.