Lehet, hogy flörtölni sem szabad velük...

Melyik nőt kerülje el jó messziről?

Amikor egy facér férfi elkezdi az igazit keresni, nagyon sokféle különböző karakterű nővel találkozhat: szűzies szendével, forróvérű dámával, kíméletlen mindenki kedvencével, és elérhetetlen hercegkisasszonyokkal ...

2010.07.27 08:03topshop

De vannak köztük olyan nők is, akiket kerülni kell, még álmunkban is. Akkor is, ha hihetetlenül vonzónak találjuk őket. A hosszú, álomszép hajfonat, a feszes, diótörő keménységű idomok, és a lélegzetelállító dekoltázs ellenére erősnek kell mutatkozni, és faképnél hagyni a következő katasztrófák megszemélyesítőit:

1. Ördögi Barbie-baba

Vannak nők, akiktől úgy kell menekülni, mint a pestistől. A listán az ördögi Barbie-baba az első. Az első találkozó valószínűleg kellemes lesz, és teljesen ártalmatlan. Lehet, hogy a könyvtárban fut össze vele, esetleg templomban vagy egy parkban, kutyasétáltatás közben.

Az első pillantásra úgy tűnik, meglátta élete asszonyát.

Érdeklődni fog a mondanivalója iránt, barátságos lesz, kívánatos. Nevetni fog a rossz viccein, előkészíti a fürdővizét, és mindig lesz kedve a szexhez. Ön már hamarosan azon fog gondolkodni, hogy kulcsokat ad neki a lakásához, vagy hogy milyen nemesfém ajándékot adjon. Végül is, az ember nem szívesen veszítene el egy ilyen asszonyt, igaz?

Ha a fentiek közül valamelyikbe belekezd, örökre megpecsételte a sorsát.

A szerető szemek valószínűleg élesített időzített bombát lepleznek.

A kedvese először csak idegesíteni fogja, majd manipulálni, végül polipként fogja magához kötni. A barátokról ki fog derülni, hogy felesleges léhűtők, minden hibáért, amit elkövet, a hálószobában fog megfizetni, és még arra sem lesz lehetősége az engedélye nélkül, hogy megigyon egy sört.

Mielőtt észbe kapna, ő lesz az édesanyja legjobb barátnője, kiválasztja a gyerekei nevét, és egy gyorsvonat sebességére kapcsolva, máris keresi kettejük közös lakását.

Miután észrevette, hogy a dolgok kikerültek az ellenőrzése alól ... először is időre lesz szüksége, hogy összeszedhesse a bátorságát, és a szemébe mondja, hogy szeretne lassabban haladni. Miután ezt megtette, rá fog jönni, hogy ez végzetes hiba volt. Lehet, hogy kést ragad, és ott helyben leszúrja ... Nos, ha eltekintünk a túlzásoktól, akkor is biztos, hogy nem fogja harc nélkül elengedni. Valószínűleg hónapokig tartó végtelen telefonhívások, napi 30 SMS üzenet, és rengeteg megalázás és érzelmi zsarolás elé néz. Örülhet, ha ép bőrrel megússza.

Melyik filmben szerepel ilyen ördögi Barbie-baba

Ha eddig nem rémlett volna, segítünk: Glenn Close a Végtelen vonzerőben. Ön játssza Michael Douglas szerepét.

Szavak, amiket semmiképp se mondjon neki:

Soha (kivéve, ha golyóbiztos mellényt vett fel)!

Szerintem szakítanunk kellene.

2. A Pszicho

A Pszicho az a fajta nőtípus, akivel leginkább egy rave-partin, vagy valami vad helyen találkozhat. Valószínűleg felajánlja Önnek a nála lévő üveget, hogy húzza meg. Egyből vonzónak fogja találni, mert vadnak fog tűnni, vakmerőnek és kicsit veszélyesnek. Mikor végre az Öné lesz, olyan lesz, mintha a természet erői szabadultak volna el. Hajnalig fognak együtt bulizni, annyit sörözik, mint összes barátja együttvéve, és profi pulttáncosokat megszégyenítően fog táncolni az asztalon.

Ez együttvéve nem is hangzik rosszul, hiszen nem tervezi, hogy feleségül is veszi, igaz?

De hirtelen valami előre nem látható fog történni ...

Egyik pillanatról a másikra mély depresszióba esik, válságba, amilyen a nagy világgazdasági válság óta nem fordult elő, és meg fogja próbálni, hogy magát is a mélybe rántsa. Először is le fogja borotválni a fejét. Utána elsötétíti a lakást, elszív napi 100 szál cigit, és hetekig nem eszik. Öntől el fogja várni, hogy maradjon vele, és nézze végig a szenvedését.

Amikor végül bejelenti neki, hogy el fogja hagyni, még mielőtt Ön is becsavarodna, azt fogja mondani, hogy bipoláris zavarban szenved, és megöli magát, ha elhagyja. Teljesen egyértelmű, mit kell tennie: szakítani.
Milyen hírességek tartóznak a Pszicho típushoz?

Ez könnyű kérdés: Britney Spears, Lindsay Lohan ... és Ön is minden bizonnyal tud neveket felidézni a saját múltjából.

Szavak, amiket semmiképp se mondjon neki (ha nem akar öngyilkossági fenyegetőzéseket hallgatni):

Szerintem el kellene menned egy pszichiáterhez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.