Miniruha, short vagy háromnegyedes nadrág

Képek: Így frissülnek ők - a legtutibb nyári sztárszerkók!

A nyári melegben sem mások a pörgős hollywood-i éjszakák, mint az év többi napján, így nem árt felkészülni "ruhaügyileg" is - Íme, mit szeretnek leginkább a sztárok!

Nézze meg a legtutibb nyári sztárszerkókat! képgaléria

2010.07.22 13:30ma.hu

A hölgyek számára kétségtelenül a legjobb választás nyáridőben a mini ruha - legyen szellős és rövid, a stílusa, szabása pedig mindenkinél szabadon választott, az alakjához igazodó.

Különösen az elegáns rendezvényeken jöhet jól egy-egy ügyesen kiválasztott darab.

Egyszerű és csinos: Victoria Beckham ruhája

A High School Musical sztárja, Vanessa Hudgens például szexis fehér miniruhában kápráztatta el nemrég a vörös szőnyegen megjelenőket, gyöngyökkel kiegészítve, amelyek különlegessé tették az apró holmit és eleganciát kölcsönöztek a modellnek.

Kate Hudson
a jelek szerint a buggyos ujjú, alul sem túl hosszú fazont kedveli, bár ez a - kissé népies motívumokra emlékeztető - minta talán nem a legjobb választás a színésznőnek.

Alessandra Ambrosio a kantáros ruhák kedvelője, amely alul kis short-ban végződik, hátránya azonban, hogy a derék tájékát és a hasat nem hagyja szellőzni.

Emmy Rossum
rövidnadrágos szerelése elegáns blúzzal kicsit más stílus, de kétségtelenül jól mutat a színésznőn.

Kate Bosworth a háromnegyedes nadrágokban érzi jól magát, laza toppal. Kényelmes viselet, de kissé talán nőietlen.

Leighton Meester pöttyös, homokszínű és barna ruhájában maga az elegancia. Kedveltek az egyszerű vonalvezetésű, kis fekete miniruhák, amely üdítő zöld színben is remekül mutat - ilyet visel páldául Pixie Lott.

Nézze meg a választékot!

A nyári divat ékköve: mehndi

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.