Ma már senki sem hinné el a sztárról...

Kegyetlenül csúfolták Reese Witherspoon-t a társai - Képekben a szőke díva!

Reese Witherspoon iskolás korában korántsem volt olyan A-listás, mint ma színésznőként - A rossz gyerekkori élmények könnyen tönkretehetik az embert egy egész életre...

Reese Witherspoon szexisebb, mint valaha! képgaléria

2008.03.04 10:05netbulvar.hu

A rossz gyerekkori élmények könnyen tönkretehetik az embert egy egész életre. Reese Witherspoon sem őriz sok jó emléket a diákévekről, mégsem lett belőle késes sorozatgyilkos.

Az Oscar-díjas színésznő szerint a személyisége alakulásában fontos szerepet játszott, hogy sokat csúfolták. Azzal, hogy alacsony és szemüveges volt, jobban megértette, hogy ki is ő valójában. A mai napig könnyebben dolgozza fel a kudarcokat a gyerekkori tapasztalatai miatt. Bár abban nem sok jutott neki az utóbbi időben, hisz sikeres sztár lett belőle.

Reese a párjával, Jake Gyllenhaal-al

Az osztálytársai kegyetlenkedése ellenére sem szeretné, ha gyerekei kimaradnának az iskola nyújtotta szocializációból. A nyolc éves Ava és a négy esztendős Deacon sokat tanulhat majd abból, ami ott vár rájuk, legyen az tananyag, vagy gúnyolódás.

Ha valamelyik gyerkőcére rászállnának a többiek, nem fog az igazgatóhoz rohanni, az élet majd mindent elrendez. Amennyiben a fiatalok nem változtak mentalitásban az évek során, a színésznő lánya nem sok jóra számíthat, hisz olyan, mint egy mini-Reese.

Az egykori Dr. Szöszi legutóbbi filmjében is bizonyította, hogy lélekben már túllépett ifjúkori sérelmein. A Penelope című moziban egy olyan nőt alakít, aki súlyos archibával született. Sőt, Reese egyenesen magának szánta a szerepet, lévén ő az egyik producer is.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.