Szívroham végzett Simon Monjack-kel

Döbbenet: Meghalt! Brittany Murphy után ment a férje?

Még fél év sem telt el felesége halála óta, ugyanott, Brittany Murphy-vel egykor közös lakásában találtak holtan férjére, a forgatókönyvíró Simon Monjack-re.

Szép pár voltak: Brittany Murphy és Simon Monjack képgaléria

2010.05.25 10:30ma.hu

Meghalt Los Angelesben Simon Monjack - Az ismert forgatókönyvíró mindössze 39 éves volt, otthonában leltek már élettelen testére. Az első információk szerint szívroham okozta a halálát...

A férfi öt hónappal ezelőtt vesztette el fájdalmasan fiatalon feleségét, a népszerű színésznőt, Brittany Murphy-t. Holttestére éppen a sztár édesanyja talált rá.

Brittany és Simon - ma mindekettő halott

A Spinédzserek és számos ismert film sztárja ugyanebben a lakásban, a házaspár közös otthonában hunyt el decemberben.

A hivatalos halottkémi jelentés szerint súlyos vérszegénység és légúti fertőzés miatt szedett gyógyszerei annyira legyengítették Brittany Murphy szervezetét, hogy tüdőgyulladás következtében hunyt el. Az ő holttestére a fürdőszobában találtak rá.

Brittany Murphy és Simon Monjack 2007-ben házasodtak össze.

A színésznő egy barátja azonban nem sokkal a színésznő halála után elmondta, Brittany állítólag sosem tudta feldolgozni egykori vőlegénye, Ashton Kutcher elvesztését.

Valójában még belé volt szerelmes - de hozzáment Monjack-hez, akiről tudta, hogy sosem lenne hűtlen hozzá. Kutcher évek óta a háromgyermekes Demi Moore párja.

Kié lesz Brittany Murphy öröksége?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.