Felül mély, alul rövid...

Fotók: Alapos volt a belátás Scarlett Johansson-nál!

Több híres színésznő is beleesett már a hibába - a lélegzetelállító ruhákban gyakran nem olyan egyszerű a kocsiból kikászálódni, nos, most Scarlett Johansson-nak sem sikerült...

Scarlett Johansson kis híján bugyit villantott! képgaléria

2010.05.04 10:30ma.hu

Ehhez hasonló fotókat általában nem a csinos szőke színésznőről, hanem inkább Lindsay Lohan-ről vagy Mischa Barton-ról látni, de sajnos a bakik nem mindig kerülik el a hírességeket.

Scarlett Johansson-nak sem volt ezúttal szerencséje, aki egy elegáns washington-i rendezvényre megérkezve alig tudott kiszállni az autóból.

Szokásához híven mélyen dekoltált, észvesztően szexi koktélruha volt rajta, amely azonban kissé rövidnek bizonyult ahhoz, hogy a színésznő illendően tudjon kikászálódni a kocsiból...

A gyönyörű szőkeség mostanság a térd felett végződő, de rafinált szabású ruhákat részesíti előnyben, új filmje, a Vasember 2 premierjére például egy tört fehér, oldalt magas gallérral cifrázott öltözetet viselt.

Mostani ruhájába sem köthetünk bele, de az autóból kiszállást miniszoknyában még gyakorolnia kell.

A Vasember azonnal Scarlett hatása alá került

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.