Furcsa ruhába gyömöszölte melleit a sztár

Izgató képek: Scarlett Johansson dekoltázsa mindent visz!

A gyönyörű és tehetséges színésznőt a kamera is imádja - Scarlett Johansson tisztában van szépségével, ezért szívesen vesz fel olyasmit, ami még inkább domborulataira a figyelmet...

Gyönyörű ruhában mutatta meg idomait Scarlett Johansson! képgaléria

2010.04.28 11:30ma.hu

A mindig szemrevaló és kívánatos Scarlett Johansson minap sem okozott csalódást azoknak, akik részt vettek a Vasember 2 című film premierjén.

A színésznő különleges fehér ruhába bújtatta gyönyörű idomait, melyeknek Woody Allen is csodájára jár.

Scarlett dekoltázsa mindenhol vonzza a tekinteteket, főleg, ha még a csomagolás sem mindennapi...

Scarlett Johansson-t napjaink Marilyn Monroe-jaként is emlegetik, noha ő maga nemigen kedveli ezt a címet. A Vasember 2-ben például vöröshajú gonosztevőként tűnik fel...

A hollywoodi színésznő egyébként tavaly Brigitte Bardot, az egykori francia szexszimbólum nyomdokaiba lépett, amikor Pete Yorn dalszerző színész-énekessel egy duettalbumot készített.

Scarlett megőrül Stanley Kubrick-ért!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.