Férje nem egy nővel képzelte el a hátralevő időt

Képek - Durva szöveg! Kegyetlenül összetörték Kate Winslet-et

Hol van már a bájos mosoly a vörös szőnyegen? - Rettentően megviseli Kate Winslet-et, hogy rendező férje hét év után faképnél hagyta. Arra készül, hogy feladja New York-i életét, és visszaköltözik Angliába!

Kate Winslet és Sam Mendes, még boldog párként képgaléria

2010.03.24 10:30ma.hu

Kate Winslet teljesen maga alatt van - Érhető, hiszen a napokban mindenkit váratlanul ért a hír, hogy a páros szakított.

Az Oscar-díjas színésznő két gyermeket nevelt együtt Sam Mendes-zel, kislánya, Mia korábbi házasságából született, a kis Joe viszont a rendezőtől. Boldognak tűnt a kapcsolatuk, így nem csoda, hogy elválásuk híre bombaként robbant.

Már csak múlt a boldog Sam és Kate - Fotó: Getty

Kate egyik közeli barátja a Daily Mail-nek nyilatkozva elmondta, a színésznő mély lelki válságban van.

Hosszú évek óta New York-ban él, barátai ott vannak, köztük a gyerekei iskolájában megismert édesanyák, ám a családja és az igazi barátai, így például Emma Thompson Londonban laknak.

Winslet úgy érzi, szüksége van most rájuk, de gyermekeit sem szívesen szakítaná ki eddigi környezetükből.

A színésznőt nagyon megviseli az is, hogy férjét hírbe hozták a 27 éves Rebecca Hall színésznővel. Sam Mendes két darabban is együtt dolgozott Hall-al, nagyon jó barátok lettek, és a rendező neki panaszolta el gondjait - nem Kate-nek, akivel házassága közben válságba jutott...

A Daily Mail úgy tudja, Winslet alaposan kiborult, amikor a hírről tudomást szerzett. Attól pedig még inkább, hogy Sam Mendes a szakításukkor azt mondta neki, nem tudja elképzelni, hogy egy nővel élje le a hátralevő életét...Szerinte nem egy kapcsolatból áll az élet, hanem kapcsolatok sorozata.

A durva szavakra azután került sor, hogy a pár kénytelen volt leülni beszélgetni, mert Mendes jó ideje távolságtartóan viselkedett a feleségével. Kate Winslet hüledezve reagált, mondván, ő pontosan erre vágyik - egy életre egy partner mellett lenni. Sam pedig rávágta, hogy ő nem.

Kate Winslet ismerőse szerint a színésznő ezek után is erején felül próbálta rendbe hozni a dolgokat, de hiába.

A csúfos szakítás óta Kate Puerto Vallertába távozott Mexikóba, barátnőjével Emma Thompsonnal és gyermekeivel.

Winslet Leonardo DiCaprio vállán sírja ki magát?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.