Díját vette át, amikor leszakadt a pánt!

Ciki fotók: Lecsúszott a ruha Katherine Heigl-ről a beszéde közben!

Újabb feledhetetlen bakival ajándékozta meg a világot egy szemrevaló híresség - Az Év Női Sztárja díjátadón beszéde közben lecsúszott a ruha a csinos Katherine Heigl-ről!

Kínos! Katherine Heigl majdnem cicit villantott a díjátadón! képgaléria

2010.03.22 17:30ma.hu

Újabb feledhetetlen bakival ajándékozta meg a világot egy szemrevaló híresség - Az Év Női Sztárja díjátadón beszéde közben lecsúszott a ruha a csinos Katherine Heigl-ről!

Maga is alaposan meglepődött a bájos színésznő, amikor "baleset" érte az Év Női Sztárja-díj átadó gáláján, a ShoWest-en.

Katherine Heigl, aki egy nagyon csinos, piros ruhában érkezett az eseményre, még csak túlzásba sem vitte a dekoltázsa mutogatását sem, mégis igen kínos szituációba került!

Nemcsak ő, a tervezője is pironkodhatott, hiszen Katherine a díja átvételét követően beszédet mondott, közben pedig váratalnul lefittyedt meseszép ruhájának bal vállpántja!

Heigl kis híján az egész keblét megmutatta a nagyérdeműnek, de szerencsére jó reflexszel rendelkezik, és azonnal észlelte a problémát, kezét a melléhez kapta, ezzel elkerülve a még nagyobb égést...

Billy Bush műsorvezető gyorsan segítségére sietett, ő tartotta a vállpántot, amíg Katherine mégiscsak végigmondta köszönőbeszédét...

A színésznő egy biztosítótűvel igyekezett gyorsan helyrehozni a gondot, és a vállpánt a továbbiakban nem zavarta őt a felhőtlen szórakozásban. Legközelebb azért valószínűleg meggondolja, vegyen-e fel melltartót a kreáció alá...

Nem tér vissza a Grace klinikára Katherine!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.