Intim részeit alig takarta valami

Durva képek: Hatalmas homárral a fején jelent meg Lady Gaga!

Mellét és alsó fertályát szinte teljesen látni lehetett, a fején ellenben egy hatalmas műhomárt viselt szőke loknikkal az énekesnő - Nem lett volna csoda, ha egyesek kis híján elájulnak a döbbenettől.

Lady Gaga hatalmas homárt viselt a fején! képgaléria

2010.03.01 19:30ma.hu

Már megszokhattuk, hogy Lady Gaga nem éppen mindennapos öltözékekben kápráztatja el a nagyérdeműt, időnként azonban alaposan túllő a célon.

Megtette ezt a legutóbbi díjátvételén is, ahol egy testét alig takaró átlátszó ruhát viselt, a fején pedig hatalmas parókát.

Már tudjuk: ez csak a kezdet volt...

Nos, ezúttal nem lélegzetelállító fejfedő, hanem egy hatalmas műhomár díszlegett az extrém énekesnő fején, élesen kiálló lábakkal.

Az ezüstös fejdísz mellett ismét kemény műanyag ruhát öltött, átsejlő intim testrészeit egy-egy ragasztószalaggal eltakarva.

Messziről akár egy ápolónőnek is nézhetnénk, közelről már egészen más a hatás... Az énekesnő a kezén is furcsa karkötőt viselt, egy sárga kéz nyúlt ki belőle...

Lady Gaga egyébként a népszerű Mr. Chow étteremből távozott ilyen formában, amikor lencsevégre kapták Londonban.

A fotósok hada persze azonnal lecsapott rá, a testőrök által védelmezett sztárnak pedig a jelek szerint időnként nagyon elege van a felhajtásból...

Triplázott Lady Gaga!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.