Hogyan legyen szexi minden percben?

7 alap szépségápolási tanács

Mit vegyek fel? Milyen legyen a sminkem? Elég jó így a hajam? Ezek a kérdések elsőre talán szánalmasan hangzanak, de nagyonis fontosak, hiszen a külső befolyásolja a másokban kialakult képet magunkról. Hozza ki minden perceben a legtöbbet magából!

2010.02.12 15:10

1. Mindig legyen tiszta és rendezett
Az első benyomás fontosságát nem lehet hangsúlyozni. Ha mindig gondot fordít a tisztaságra, akkor kellemetlen testszaggal nem fogja elriasztani a kiszemeltet. A tisztálkodás legyen mindig elsődleges! A bőre megérdemli, hogy gondosan ápolja, és a legjobb szépségápolási termékeket használja!

2. Fordítson gondot a fogápolásra
Nincsen csinosabb egy boldog mosolynál. Egyetlen dologgal teheti ezt még elragadóbbá: tiszta és egészséges fogakkal!

3. Szép körmök
Még akkor is ha úgy tűnik, hogy túl sok időt tölt el a kéz- és körömápolással, ne sajnálja ezt! Általában a kézfogás az első kontaktus, amikor találkozik valakivel. Semmi sem kiábrándítóbb, mint az érdes női kéz és a piszok a köröm alatt, ami tényleg egy perc alatt eltávolítható. Tehát mindig legyen Önnél körömreszelő és körömvágó olló, hiszen a köröm bármikor megsérülhet.

4. Igazi frizura
Minden szép és jó, de a haja úgy néz ki mint egy madárijesztő… Nos, a haj az egyik legfontosabb éke a nőnek, tehát mindig legyen rá gondja! Legalább 2 havonta vágasson a hajából, akkor is ha növeszti, így mindig egészségesek lesznek a hajvégei. Ha már évek óta ugyanúgy viseli a haját, talán éppen itt az ideje, hogy stílust váltson, menjen el egy jó fodrászhoz!

5. Sminkeljen!

Lehet, hogy csak egy kis szempillaspirálra van szüksége, vagy éppen a megfelelő színű rúzsra, hogy úgy ragyogjon, mint egy sztár… Akárhogy is egy nőnek szüksége van egy kis sminkre, hogy igazán nőnek érezze magát, és hódítson. Miért nem megy el egy drogériába és keres magának valamit, amitől jobban érzi magát, és még nőiesebben néz ki?

6. Rendszeres edzés
A szép test feszes is. Gyakran a feszes test fontosabb, mint az, hogy vékonyabb legyen az alakja. Tehát, ha nem is áldott meg az ég, olyan karcsú alakkal amilyet szeretett volna, a feszességéről még mindig gondoskodhat. Tehát, eddzen naponta, hogy megőrizze vonalait!

7. Menjen el táncolni
Ha követte ezeket a lépéseket, és többé kevésbé jól is érzi magát a bőrében, butaság lenne, ha otthon ülne, vagy amikor szórakozni indulnak, akkor csak a bárpultnál ülne. Iratkozzon be egy tánc tanfolyamra és tanuljon meg salsázni, vagy cha-cha-cházni, vagy keringőzni…, amit közelebb érez magához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.