Horrorisztikus a Versace-lány teste!

Rémísztő képek: A szétplasztikázott Donatella még a cicifixet is levette!

Jobban tenné, ha bikini helyett egy laza strandszerelésben mászkálna a tengerparton Donatella Versace - A dúsgazdag divattervezőnő ugyanis egyre szörnyebben mutat ruha nélkül, ráadásul legutóbb monokinizésre vetemedett.

Nézze meg Donatella Versace horrorisztikus meztelen testét! képgaléria

2010.01.28 11:30ma.hu

Nem is olyan rég közölt az egyik külföldi bulvárlap megdöbbentő fotókat Donatella Versace-ről, az 55 éves divatguru ugyanis bikiniben lejtett végig egy strandon, és ez bizony egyeseknek erősen megfeküdte a gyomrát...

Az egykor ünnepelt szépség és partikirálynő mára valóságos bányarém lett durván szétplasztikázott külsejével.

Donatella Versace régen és most...

Nem kis feltűnést keltett a minap a közkedvelt sztár-nyaralóhelyen, St. Barthelemy szigetén, aszalt gyümölcsre emlékeztető, zörgő csontú külsejével.

Már-már vörösre szoláriumozott bőre nem valami csalogató, ráadásul szemmel láthatóan plasztikáztatott mellei úgy festenek sovány testén, mintha nem is hozzá tartoznának, csak úgy odabiggyesztették volna őket.

Nem kétséges, a tömött pénztárcájú Donatella Versace még csak nem is emlékeztet egykori, fiatal önmagára. Vonásaiban sem, hiszen ajkát felpumpáltatta és arcát is átszabatta.

A gazdag divattervezőt nemrég a Muppet-show Janice figurájához hasonlította az egyik lap. Nos, nem áll messze az igazságtól...

Donatella Versace szerint a válság jót tesz a divatnak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.