Makulátlan bőr, Hollywoodból

Mi a hollywoodi sztárok szépségének és karcsúságának titka?

Noha a hollywoodi hírességek megengedhetik maguknak a legdrágább kozmetikai sebészeti beavatkozásokat is, néha hihetetlenül egyszerű megoldásokat választanak, hogy megőrizzék elragadó megjelenésüket.

2010.01.26 08:11

Makulátlan bőr, Hollywoodból
A sztároknak is lehetnek pattanásaik, a bőrük mégis mindig tökéletesen néz ki. Jennifer Love Hewitt, a Szellemekkel suttogó című sorozat főszereplője, az idegesítő pattanásokat egy kis fogkrémmel keni be, amit egy éjszakán át hagy hatni.

A hidratált bőr az üde, fiatalos arc titka
A világ egyik leghíresebb modellje, Cindy Crawford, a bőrápoláshoz rendszeresen bepermetezi a bőrét víz és tej keverékével. Így a bőr állítólag nem szárad ki, és megőrzi fényességét.

Az errefelé kevésbé ismert fiatal amerikai sztár, Bridget Marquardt, tökéletes recepttel rendelkezik az egészséges és fényes bőr megvédéséhez: alvás előtt némi szemfényt ken a szeme köré és a kezeire, így erősítve a bőr hidratációját.

Susan Lucci, amerikai színésznő, a portugál diétára esküszik, ha selymes bőrről van szó - a napi étkezései mindig tartalmaznak szardíniát is, mivel gazdag omega-3 zsírsavtartalmuk jót tesz a sima és selymes bőrnek.
Fénylő haj, mint a sztároknak

Catherine Zeta-Jones a haját, mely újra és újra ámulatba ejt fényességével, ricinusolajjal szokta kenegetni, ettől olyan dús és selymes. Vakító mosolyáról is ugyanilyen egyszerű módon gondoskodik - eperrel mos fogat, mely állítólag hatékony természetes fogfehérítő.

Egy ötlet a vörös hajú nőknek
Alkalmazzák Nicole Kidman receptjét a vad vörös haj gondozásához: Az Oszkár díjas színésznő áfonya lével öblíti a haját mosás után, hogy az megőrizze ragyogó, élénk színét.

Hogyan fogynak Hollywoodban? Mégis, hogyan őrzik meg tökéletes alakjukat a forró éghajlatú Los Angelesben a sztárok?

Daisy Fuentes, riporter és divattervező, napi egy liter víz, és egy liter kamilla tea elfogyasztására esküszik - ez a kombináció állítólag komolyan felgyorsítja a zsírégetést.

- Az énekesnő Diana Ross házimunkával tartja a formáját, amely - Diana szerint-nemcsak a vonalak megőrzésére jó, de oldja a stresszt is.
   
- Donna Karan divatguru gyakran fordul a következő diétához: turmixgépben összekever káposztát, almát, petrezselymet, répát és zellert, és a kapott zöld italt issza egy vagy két napon át.

A hollywoodi hírességek sem mentesek a narancsbőrtől!

Sok modell elkerüli a wellness központokat és a kozmetikai stúdiókat, és helyette inkább a következő házi kezelést alkalmazza narancsbőr ellen:

- Helyezzünk a fürdőszoba padlójára újságpapírt,
- a narancsbőr által érintett testrészekhez - csípő, fenék, comb, stb. - dörzsöljünk meleg kávészemeket,
-  csavarjuk az érintett testrészeket műanyag fóliába (néhányan a hatás javítása érdekében a legmakacsabb narancsbőr helyeket még sodrófával is "simítják"),
- pár perc elteltével távolítsuk el a fóliát és álljunk be egy pezsdítően hideg zuhany alá.
-  Ismételjük meg a kezelést hetente kétszer a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

Legyen az Ön keze is finom és gyönyörű, mint Julia Robertsé
A Micsoda nő! című filmben Richard Gere oldalán a legemlékezetesebbet alakító színésznő rendszeres olíva olajos masszázzsal gondozza a körmeit.

Hogyan legyünk állandóan frissek és pihentek?

Heidi Klum, a szupermodell, és Melania, a híres milliárdos Donald Trump felesége, teljesen egyszerű és mindenki számára hozzáérhető módszerekre esküszik - hosszú és pihentető alvásra és elégséges vízbevitelre.

Nyolc óra békés alvás éjszakánként és legalább másfél liter folyadék egy nap csodákra képes!

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.