Felvonult a sztárvilág!

Két dudás egy csárdában: Rihanna Mariah Carey-vel bulizott!

A zenei élet elitje New York-ban sorakozott fel kedden, egy új zenei portál buliján. Elsőként John Mayer érkezett, aki fel-alá sétálgatott a folyosón és pózolt a fotósoknak. Nem sokkal később felbukkant Rihanna, Taylor Swift, John Legend, Ciara és Mariah Carey, a férjével, Nick Cannonnal.

2009.12.15 14:22rtlbulvar.hu

Ciara elárulta, hogy nagyra becsüli az olyan szolgáltatásokat, mint a fent említett portál. A felhasználók magas minőségű tartalmakhoz férhetnek hozzá kedvenc előadóiktól, ingyen.

A kezdeményezés egyedülálló, több nagy cég, kiadó és weboldal fogott össze az ügy érdekében, új online lehetőségeket teremtve ezzel.

Olvasson többet Rihannáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.