Jacko és Taylor Swift aratott, JLo pedig esett

Kínos videó: Jennifer Lopez fenéken landolt a zenei díjátadón!

Váratlan bakival fűszerezte az American Music Awards gála hangulatát Jennifer Lopez a minap, amikor a díjátadón előadott dala közben fenékre esett.

American Music Awards 2009: Díjazottak és vendégek a csillogó gálaesten képgaléria

2009.11.24 10:25MTI/ ma.hu

Az American Music Awards azokat az előadókat ismeri el, akik az év során legtöbb lemezt adták el és a rádiókban legtöbbet játszották dalaikat.

A művészek teljesítményét nyolc kategóriában értékelik. A nyertesek listája most is a rajongók online szavazása alapján állt össze.

Whitney Houston - Fotó: Getty

Az abszolút győztes a 19 éves Taylor Swift countryénekes lett. Az énekesnő megkapta a női pop-rock kategória díját, a legjobb countryelőadó és a legkedveltebb felnőtt kortárs előadó címet is.

Fearless címen megjelent albuma az év kedvenc countrylemeze lett. Taylor sajnos nem lehetett jelen a gálán - fellépés miatt Londonból, műholdas közvetítésen keresztül kapcsolódott be a díjátadóba.

Posztumusz nyert négy díjat a júniusban, mindössze 50 évesen elhunyt popkirály, Michael Jackson. Ezzel az Amerikai Zenei Díjak történetében egyedülálló.

Pályafutása során összesen 23 díjat szavaztak meg számára.

Vasárnap Los Angeles-ben a pop-rock, a soul, rhythm and blues kategóriában nevezték az év legkedveltebb férfi előadóművészének Jackót.

Number Ones című 2003-as válogatáslemeze szintén díjat kapott mindkét zenei kategóriában. Az elhunyt sztár helyett testvére, Jermaine Jackson vette át a díjakat.

A country-előadói díjat Keith Urban nyerte el a férfiénekesek közül, akit az átadóra elkísért neje, Nicole Kidman is.

Jermaine Jackson átveszi Jacko díját - Fotó: Getty

Az estet természetesen látványos fellépések, zenei betétek tarkították. Fellépett Whitney Houston, az I Didn't Know My Own Strength című számával.

A 46 éves előadót kiemelkedő zenei és emberbaráti munkásságáért nemzetközi díjjal is jutalmazták.

Jennifer Lopez
készülő új albumáról, a Love? - ról adott elő egy slágert, nagy sikert is aratott a Louboutins, ám közben az énekesnő egy kis bakival gondoskodott arról, hogy még felejthetetlenebb legyen...

JLo akrobatikus mutatványa nem sikerült a legjobban. Egyik jelenetnél felmászott táncosai hátára, s a legutolsóra lépve nem ugrott, hanem fenékre esve érkezett a talajra.

Csak táncosa éberségének köszönhette, hogy egy pillanat alatt fel tudott kelni és folytatta az előadást...

Jacko-nak sikerült, ami soha, senki másnak!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.