Ciki - az anyósa fiatalabb nála!

Képek - "Gyerekrablás!" Jesus Luz anyja gyűlöli Madonnát!

Bár ő maga állítja, hogy nem menne újra férjhez senkihez, a hírek szerint a sikeres díva mégiscsak gondolkodik házasságon fiatal párjával. Jesus Luz szüleinek pedig égnek áll a haja.

Mindenhol együtt - Madonna nem titkolja Jesus Luz-t képgaléria

2009.10.20 10:30ma.hu

Madonna életrajzírója a jelek szerint többet tud az énekesnőről, mint ő magáról. Randy Tarraborelli szerint ugyanis bár tagadja, a popsztár azért szívesen összekötné életét a 22 éves Jesus Luz-zal.

A brazil modell és Madonna Rio de Janeiro-ban ismerkedett meg a díva koncertkörútja alkalmával, és nem sokkal később egy közös, erotikus fotósorozatot készítettek együtt a W magazine számára.

Luz szívesen tart Madonna gyermekeivel is

Az énekesnő januárban vált el hivatalosan is a rendező Guy Ritchie-től, s nem múlt el sok idő, hogy ne titkolja tovább viszonyát Jesus-szal - ekkorra már több lesifotó is készült róluk.

Persze a hirtelen szerelmet sokan csak játéknak hitték Madonna részéről - csakhogy a páros már hosszú ideje együtt van, és a jelek szerint imádják egymást, a pletykák nem kezdik ki kapcsolatukat.

Madonna legutóbb David Letterman show-jában nemes egyszerűséggel azt mondta, inkább ugrana a vonat elé, minthogy újra házasodjon.

Lehet, hogy ennek a kijelentésnek Jesus Luz szülei örültek a legjobban - a hírek szerint ugyanis a fiú édesanyja, aki 14 évvel fiatalabb Madonnánál, kétségbe van esve a helyzet miatt.

Nem szívleli a popsztárt, aki véleménye szerint "gyermekrablást hajtott végre", és állandóan ellenőrzés alatt tartja Jesus-t.

Állítólag Luz apjával együtt "Madge"-ként emlegetik az énekesnőt, aki gyűlöli ezt a becenevet.

Talán érthető, hogy a 22 éves modell szülei nem egy jóval idősebb, négy gyermekes világsztárt képzeltek a fiuknak...

Botrányt okozott élő adásban Madonna!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.