Nem saját babája lesz az énekesnőnek!

Meghökkentő: Beyoncé-nak kistesót csináltak!

Kisbaba érkezik a csinos énekesnő családjába - Sajnos azonban nem Beyonce terhes! A sztárnak testvére lesz, méghozzá az apja szeretőjétől...

Együtt a sztárpár: Beyoncé és Jay-Z képgaléria

2009.10.05 14:30ma.hu

Csúnya ügy - Nem a gyönyörű énekesnő babájának örülhet Beyonce családja, noha sokak szerint itt lenne már az ideje, hogy a sztár gyermekkel ajándékozza meg a férjét, Jay-Z-t.

Sőt: a terhesség hírének nem is örül a Knowles-família! Az ok egyszerű. A kisbabát Beyonce apjának, Matthew Knowles-nak a szeretője, Alexandra várja...

Beyonce és a párja, Jay-Z

A harmincas hölgy már hat hónapos terhes, s a hírek szerint máris azon gondolkodik, mennyi pénzzel húzhatná le a gazdag énekesnő papáját.

Alexandra kizárta, hogy a baba apja nem Knowles lehet, ugyanis elmondása szerint nem feküdt le mással az utóbbi időben.

Úgy tűnik, azért a kellemetlen epizód nem zilálja szét Beyonce családját, de hogy mi várható még a gyermek születése után, az jó kérdés!

Mellesleg Beyonce-nak is volt oka a duzzogásra nemrég - nagyon úgy tűnik, hogy a barbadosi szépség, Rihanna nemcsak Jessica Biel-nek böki a csőrét. Az énekesnőt hírbe hozták Justin Timberlake-kel.

Korábban viszont Beyonce párjával látták együtt sokat Rihannát, és csúnya pletyka kelt szárnyra.

A balhé akkor robban ki, amikor a fiatal énekesnő Beyonce férjével öntött fel a garatra, és társaságukkal óriási számlát csináltak egy bárban - az üggyel tele volt a sajtó...

Mostanában azonban csend van Beyonce és Jay-Z háza táján...

Olvasson Beyonce malajziai balhéjáról!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.