Időnként lenyugtatja a férje a dívát?

Családi fotók - Fura házasság: Jennifer Lopez még a gyűrűjét is falhoz vágta

Többször is elterjedt már a híre a gyönyörű latin díva és párja, Marc Anthony válásának - A házasok még mindig együtt vannak, de úgy tűnik, a bizonyos bili több alkalommal is kiborult már.

Jennifer Lopez és Marc Anthony: romantika és családi program Capri-n képgaléria

2009.09.02 10:00ma.hu

A pletykák dacára ma is egy párt alkot Jennifer Lopez és Marc Anthony, sőt boldogságban nevelik ikergyermekeiket, Max-ot és Emme-t.

Ezt bizonyítandó, Marc a közelmúltban hosszú szülinapozásra vitte feleségét Capri szigetére, hiszen Jennifer nemrég lett negyvenéves.

Az alkalomból New York-ban titkos partit is szervezett a férje, ahol világsztárok köszöntötték a meghatódott JLo-t.

Nemrég Rómában járt a híres család

A sztárpár kapcsolata azonban az ismerősök szerint inkább hullámvölgyekből áll, mint tartós boldogsából.

Egy közeli barátjuk például elárulta, annak idején igaz volt a híresztelés, miszerint Jennifernek elege lett az otthonülő anyuka szerepből.

A rivaldafényhez szokott énekesnő valósággal belebetegedett, hogy állandóan a négy fal között kellett ülnie. Azt érezte, Marc visszatartja őt, és hátráltatja a karrierjét.

Egy alkalommal a vita odáig fajult, hogy azt ordította, "elég volt, nem csinálom tovább!" és falhoz vágta a gyűrűjét. A hírek szerint azonban Marc mindig megbékíti asszonykáját, amikor attól tart, hogy elveszítheti.

Egy biztos, az ismerősök szerint Jennifer Lopez igen keményen küzd azért, hogy házassága ne álljon ingatag lábakon, sőt, a jövőbe is tervezhessenek - akár egy harmadik babát.

JLo feltalálta a spanyolviaszt - olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.