Az ifjú színész mindkét lánnyal csókot válthatott

Taylor Swift jobban csókol Miley Cyrus-nál?

Taylor Swift legújabb videójának, a You Belong With Me forgatásán dolgoztak együtt a fiatalok, miután a 19 éves színész beismerte, hogy mélyebb érzések gyulladtak fel benne a fiatal country énekesnő iránt.

Miley megmutatta erotikus és vad oldalát egy rúdon! képgaléria

2009.08.13 18:20rtlbulvar.hu
Aki jobban csókol: Taylor Swift

Az ifjonc, Lucas Till olyan szerencsés volt, hogy mindkét lánnyal csókot válthatott.

- " Talán beleestem teljesen. Talán ez már 16 éves koromban megtörtént." - mesélte Lucas.

Az új klip forgatásán csókolóznia kellett Taylorral. Lucas igencsak szerencsésnek mondhatja magát, mert amellett, hogy a klipben Taylorral csókolózhatott, a Hannah Montana című filmben ezt megtehette Miley Cyrus-szal is.

- " Megkérdezték tőlem, ki csókol jobban és én nem tudok mást válaszolni, mint Taylor. Azt gondolom, hogy Taylor kicsit jobban csókol." - mesélte Lucas.

Lucas és Miley

A színész hirtelen vált ismerté a Hannah Montana tévésorozat filmes feldolgozásával. Akkoriban Till beismerte, hogy még nem találta meg a tökéletes nőt, aki a barátnője lehetne.

- " Az emberek azt gondolják, hogy filmforgatáson könnyen lehet ismerkedni. Csak arra nem gondolnak, hogy állandóan úton vagyunk. Az a legfőbb probléma, hogy ritkán vagyok otthon, Atlantában, hogy normális lányokkal is találkozzak. Igencsak szükségem lenne arra, hogy Los Angelesen kívül máshol is legyek ."- mesélte Lucas.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.