Az ikres anyuka teste most is szuper!

Képek! Jennifer Lopez megmutatta magát szexi piros bikiniben!

Jennifer Lopez vakációzik és ennek bizony nagyon örülnek a lesifotósok, hiszen végre lencsevégre kapták a kétgyermekes anyukát bikiniben. Lopez jelenleg Capri szigetén egy yachton tölti a nyár legforróbb pillanatait férjével, Marc Anthony-val.

Fürdőruhás képekben JLo olaszországi nyaralása! képgaléria

2009.08.04 18:00ma.hu

A 40 éves színésznő a szülés után teljesen visszanyerte alakját, bár híres popsija most is nagyobb a kelleténél…

Marc Anthony és Jen nem csak a napsütést élvezik Capri-n, hanem az éjszakai életet is.

Bár a pár magával vitte Olaszországba a 17 hónapos ikerpárt, Emme-t és Maximilian-t is, mégis volt idejük megünnepelni JLo 40. születésnapját Capri egyik legkedveltebb klubjában.

A pár Caprin ünnepelte JLo szülinapját!

A nyaralás mellett az üzletről sem feledkezik meg a házaspár, és a Miami Dolphins amerikaifutball-csapatának résztulajdonosává vált Jennifer és férje, Marc Anthony.

A zenész házaspár büszkén emelte magasba a külön számukra készített mezeket, Lopez trikójának hátán a 24-es szám feszített, míg férje a 16-os számot kapta.

Marc Anthony-t fellelkesítette a tulajdonrész, a hír szerint "alig várja, hogy eszmét cseréljen" Stephen Ross csapattulajdonossal.

Jennifer Lopez a vállalkozói életben is igyekszik helytállni, bár nemrég bezárta Sweetface nevű divatcégét, már az étterme sincs meg, de ezenkívül 40 üzlete és hatféle parfümje maradt.

Jennifer Lopez megunta az anyaságot és visszatér?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.