A díva férje nem bírt magával?

Árulkodó képek: Marc Jennifer Lopez mellét tapizta a fotósok előtt

A gyönyörű latin sztár két gyermek után is ragyogóan néz ki - Tudja ezt Jennifer Lopez párja, Marc Anthony is, aki szemmel láthatóan nem tud a kezének parancsolni...

Jennifer Lopez mellét simogatta a férje képgaléria

2009.07.30 14:20ma.hu

Bár a negyvenedik születésnapjára rendezett nagyszabású parti már lezajlott, Marc Anthony a napokban is elvitte szemrevaló asszonykáját egy fényes rendezvényre.

A páros nagyon elegánsan jelent meg a New York-i Edison Ballroom-ban - Jennifer Lopez csillogó, ezüstszínű ruhát öltött, Marc egy hozzá illő sötét öltönyben vonult be.

A latin énekesnő dekoltázsa most sem hagyott semmi kívánnivalót maga után, JLo megmutatta, amit jónak látott.

Úgy tűnik, Anthony nagyon is díjazta neje merészségét, ugyanis a fotósok vakuinak villanása sem zavarta abban, hogy Lopez keblein nyugtassa a kezét...

Kevesen hinnénk egyébként, hogy a csodaszép sztár már negyven esztendős.

Jennifer, aki énekesnőként és színésznőként egyaránt szép karriert futott be, korábban két férjet "fogyasztott el" és egy igen híres vőlegényt, Ben Affleck-et.

A sármőr gyűrűje azonban végül hivatalosan a névrokona, a színésznő Jennifer Garner ujjára került, Ben vele alapított családot.

JLo és Marc Anthony házassága is töretlen: tavaly születtek meg ikreik, Max és Emme.

Focicsapatot kapott ajándékba Jennifer Lopez?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.