Fejébe vette, hogy Whoppi Goldberg helyébe lép!

Képek- Beyoncé apácának áll!

A szépség a fejébe vette, hogy ő játssza az Apácashow film remake-jének a főszerepét. Az eredeti film még 1992-ben készült, a történet szerint Deloris Van Cartier bárénekesnőtk a tanúvédelmi program keretében egy zárdában rejtik el üldözői elől.

Képekben a szexis és merész Beyoncé! képgaléria

2009.07.07 18:45ma.hu

Az álapáca azonban, mivel nyughatatlan természet és igencsak jól énekel, sikeres kórust szervez a nővérekből. – írja a Napi ász.

Beyoncé-nak nagyon tetszik ez a szerep, ezért menedzserei folyamatosan ostromolják a Disney stúdiót, hogy forgassák újra a filmet és annak főszerepét az énekesnő játsza.

Az eredeti filmben Whoppi Goldberg játszotta Deloris szerepét.

Miközben tovább folytatódik világ körüli turnéja, ha ideje engedi, szívesen adja nevét különböző jótékonysági akcióhoz. New Yorkban élelmiszer gyártó cég segítségnyújtási akciójában vett részt.

Az eseményen megjelent Beyoncé az alkalomhoz illően visszafogott, egyszerű szettben jelent meg. A felsője saját márkájának, a Deréonnak a kollekciójából származik, a popsztár, ha csak adódik alkalom, szívesen népszerűsíti divatvonalát hasonló módon.

Sok akcióban részt vesz, hogy segítsen másokon…meg is teheti, hogy jótékonykodik hisz a Forbes magazin listája szerint Beyoncé a leggazdagabbak között a harmadik helyre került fel, 87 millió dollárral.

Ez köszönhető a dupla lemeznek, több filmnek, nagyszabású fellépésekeknek (például az elnöki beiktatáson), turnénak, reklámszerződéseknek és a ruhakollekciónak.

Az első persze nem más, mint Madonna ő a mondott időszakban bruttó 110 millió dollárt (21,7 milliárd HUF) keresett roppant sikeres turnéjával; a kritikusok által jobbára utált, de jól fogyó lemezével; na meg ügyes reklámszerződéseivel.

Aki figyeli az ilyen listákat, tudhatja, hogy Celine Dion mindig ott szokott lenni az élbolyban: most sikerült elérnie a második helyet, 100 millió dollár (19,8 milliárd HUF) bevétellel.

Hároméves Las Vegas-i tündöklése után ismét turnézott; ráadásul kiadta az első, széles körben terjesztett válogatását, és bővítette illatkollekcióját is egy hatodik parfümmel.

Beyoncé pihenne és gyereket szülne?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.