szinte már fájdalmasan vicces, amit Borat művel...

Őrület! Sascha Baron Cohen meztelenül a GQ címlapján!

Sascha Baron Cohen osztrák meleg divatdiktátor figurája, "Bruno" pózol a GQ címlapján, topmodellhez illő beállásban. A GQ természetesen interjút is készített Brunoval, amit fonetikusan, a borzalmasan erős osztrák akcentus alapján jegyzett le a riporter.

2009.06.18 11:20ma.hu
Nagyon durva: a GQ címlapja!

Július elején mutatják be világszerte a Bruno című filmet, amelyben Sascha Baron Cohen a Borat után ismét egy botrányos figura alteregójaként szerepel.

Bruno egy homoszexuális divatriporter, aki osztrák származású. Ausztriában már előre tartanak attól, hogy a film rossz fényt vet az országra.

A főszereplő nemrég adott egy interút egy divatmagazinnak, amelyben elmondta: az osztrákok álma, hogy legyen egy munkájuk és egy pincéjük, amelyben felnevelhetik családjukat.

Ezzel Josef Fritzl-re célzott: a vérfertőző családfő éveken át egy alagsorban tartotta lányát, akitől ráadásul több gyereke is született.

Egy másik interjúban Sascha Baron Cohen azt mondta, hogy Adolf Hitler Ausztria fekete báránya.

A GQ interjújának egy részlete:

GQ: Kedves Brüno, ha választanod kellene, akkor Dolce, vagy Gabbana?

Brüno: Gabbana. Dolce ist kopasz, nincs mibe kapaszchkodni.

GQ: Kedves Brüno, hogy definiálnád az „Obama stílust”?

Brüno: Először is el akarhom mondani, hoty Obamát nagyon inspirálónak találom. Nagy reményekkel tölt el, hoty sok év küszdelem után valaki bejutott a Fehér Házba annak ellenére, hogy hihetetlenül dögösh. Másrészről kicsit kiábrhándító, hoty Michelle kellett neki segítségnek.

A stílus szavaival élve: Obama tökélethes hidat ver a Komoly és a Szexi közé...

GQ: Kedves Brüno, miben alszol?

Brüno: Valójában ich aludni hínárba tekerve egy Zac Posen tengerész-póló alatt. Mein álmom, hoty meztelenül alszok egy óriási fonott kosárban, und lassan csorgok le a Níluson Daniel Radcliffe ölelő karjaiban.

Tudja meg mit művelt Eminem-mel Sasha Baron Cohen!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.