Hannah Montana igazi nő!

Képek! Miley szexi miniben hódított!

Rajongók ezrei várták már türelmetlenül a Hannah Montana filmváltozatát, és most végre elérkezett a pillanat, amikor a mozikba került.

Nézzen szexi képeket a tinisztárról! képgaléria

2009.04.25 11:35rtlbulvar.hu

A londoni premieren volt minden: őrült sikítozás, gyerekzsivaj, hírességek, na és természetesen az utánozhatatlan Miley. A 16 éves tinisztár extra mini ruhát választott a nagy napra, pedig nem is hódolója kísérte el, hanem édesapja, a country énekes Billy Ray Cyrus

Hollywood új üdvöskéje Max Azaria 2009 őszi kollekciójából választott ruhát, és a csodás darabot egyelőre még nem lehet megvásárolni a boltokban. A premieren ott volt Demi Lovato és rengeteg sportoló is, akik a gyerekeik unszolására látogattak el a premierre. Miley édesapja, aki egyébként a filmváltozatban is a lány apját alakítja, nagyon büszke volt gyermekére, és ezt többször hangsúlyozta az este folyamán. 

- Nagyon büszke vagyok Miley-ra, büszke vagyok a filmre is. Remek csapatunk volt, és ez a tömeg…csodálatosak voltak a fanok a mai napon – áradozott a country sztár. Miley szerelme, Justin Gaston modell sajnos nem jelent meg a bemutatón, pedig biztosan jól mutattak volna együtt a tinisztárral. A párocska tavaly szeptember óta randizgat, és a Hannah Montana sztárja szerint Justin tökéletes, mert olyan cool és nagyon jó ember is…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.