Alig volt valami a modellen!

Képek: Ciki! Jordan gyerekek előtt is megmutatta a cicit

Katie Price, aki maga is háromgyermekes anyuka, új vállakozásba fogott: az aprónépnek való lovagló-kollekciót tervezett. Be is mutatta - a maga módján...

Jordan a gyerekek előtt is megmutatta, mije van... képgaléria

2009.03.30 10:15ma.hu

Jordantől, azaz Katie Price-tól nemigen láthatunk visszafogott öltözéket, esetleg csak ha nagyon fázik.

Peter Andre
dögös felesége időről-időre különféle termékek arcának szegődik, van, hogy hajformázót reklámoz, de elsőroban nem mindennapi testét veti be a cél érdekében: fehérneműben és egyéb ruhakollekciókban pózol.

Most éppen a sajátjában - Jordan, aki maga is szívesen pattan nyeregbe, lovaglóruha-kollekciót tervezett gyermekeknek.

Az állatok sem hiányoztak a bemutatóról, ahol azonban a csinos díva a rózsaszín ruhába öltöztetett kicsik mellett egy mélykék, idomait alig takaró szerelésben jelent meg.

A kisiskolás modellek között meglehetősen feltűnő jelenség volt, hát még amikor lehajolt mélyen dekoltált felsőjében... valószínű, hogy senki sem a lovakat nézte.

Jordan dögös lábait pöttyös kék harisnya rejtette, de csak térdtől lefelé.

Egy biztos, a sztár minden megtett, hogy a jómódú apukák örömmel nyitogassák pénztárcájukat leányuk divatos lovaglóruhája érdekében...

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.