Bulvár

Gigantikus óvszerhegy - 200.000 kotont használtak háttérként a Milánói Divathéten

A kollekció középpontjában a szabadság, a szenvedély és az új dolgok kipróbálása állt.

2023.02.24 20:04ma.hu

A Diesel szerdai milánói divatheti bemutatójára érkező vendégeket meglephette a díszlet: egy hatalmas óvszerhegy. Az olasz márka több mint 200 000 Durex-dobozzal a háttérben mutatta be 2023-as őszi-téli kollekcióját, utalva ezzel a szexpozitivitásra és a két cég együttműködésére.

"Szeretünk játszani a Dieselnél, és ezt komolyan is gondoljuk" - mondta Glenn Martens kreatív igazgató egy nyilatkozatban. "Szórakozzatok, tiszteljük egymást, legyetek biztonságban".

Valóban, az egész kollekció a szabadság, az élvezet és a kísérletezés témáit járta körül, a modellek ultramélyen dekoltált farmerben, átlátszó, hálós csipkepanelekkel ellátott farmerruhákban és bizonytalannak tűnő láncokkal összetartott, szakadt selyemruhákban strázsáltak az óvszerlavina körül. A kísérő techno hangsávot explicit nyögések hangja váltotta fel, megerősítve azt az üzenetet, hogy a határokat feszegetik.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.