Erőszak

A dühös anya azzal büntette a lányát, hogy tövig levágta a haját majd a kamera előtt vallatta a megfélemlített gyereket

Sokkoló videó járja be az internetet mostanában. A videón egy anya látható, amint büntetésből levágja lánya haját, miközben mindennek lehordja.

2022.12.17 15:50ma.hu

Egy dühös anya azzal büntette a lányát, hogy tövig levágta a haját, miközben folyamatosan szidta, amiért inkább a külsejére fordít időt és figyelmet, ahelyett hogy tanulna. A sokkoló videó bejárta az internetet, miután az eredetileg a TikTok-on megosztott klip a Twitterre került, ahol az emberek a helyzet súlyosságáról beszélnek. Az emberek kiakadtak az anya tettein, és a kommentszekcióban szidalmazták őt.

A videón az anya a fegyelmezésről kezd szónokolni, mielőtt hirtelen megragadja lánya befont haját, és egyesével levágja. Másodpercek alatt a lány elveszíti hosszú tincseit. Bár a lány kezdetben tiltakozik, egy idő után elcsendesedik, és szinte úgy tűnik, mintha sokkot kapott volna. A videó felirata: "Az egyik legnehezebb dolog, amit valaha is meg kellett tennem, kizárólag oktatási céllal!"

A kamerába mondatja vele, hogy ez neki nem fájt, tudja, hogy szereti az anyja és nem traumatizálta az eset... látni rajta

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.