Állati

Fergeteges videó: a baba előtt mondja ki a kutya, hogy mama

A szülők megpróbálták megtanítani a mama szót, de a kutya előbb megtanulta, mint a gyerek.

2021.11.28 00:30ma.hu

A kutyák bármit megtesznek az ételért - a cukiskodástól kezdve a gazdájuk mindenféle ostoba parancsának engedelmes követéséig. Ebben a futótűzként terjedő videóban a kutya valami igazán szokatlan dolgot csinál, amitől először megdöbbensz, majd könnyesre röhögöd magad.

A 22 másodperces videón egy imádnivaló kisgyerek és egy kutya szülei láthatók, amint megpróbálják megtanítani a kicsinek, hogy azt mondja "mama", miközben ételt kínálnak neki.

Bár a kisgyerek hallgat, a kutya, aki folyamatosan az ételt bámulja, és kölyökkutyás arcot vág, nyüszíteni kezd, és sikerül többször is kimondania, hogy "mama", így a szülők hatalmas nevetésben törnek ki.

A kutya mellett álló baba pedig eléggé zokon veszi, hogy beszélt a kutya, mert így ő kaphatja a falatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.