Gólyahír

Nagy a boldogság: hármas ikreket vár Rúzsa Magdolna

Rúzsa Magdi családjában nem ez az első ikerterhesség.

2021.09.03 08:13ma.hu

Hármas ikreket vár Rúzsa Magdolna - írja a Blikk.

Az énekesnő a lapnak nyilatkozott: Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy »felkészültél?« »Mire?« - kérdeztem vissza. Erre ő: ketten vannak. Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman.

Rúzsa Magdi családjában nem ez az első ikerterhesség. Mivel tudta, hogy a várandósság első 12 hetében még bármi előfordulhat, ikrek esetében pedig még nagyobb a kockázat, ezért férjével, Vilmossal úgy döntöttek, kivárnak, s nem közlik azonnal a hírt a nyilvánossággal.

Aztán egy csütörtöki vizsgálat kimutatta, hogy mind a három magzat egészséges és szépen fejlődik.

"Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, milyen isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Elmondhatatlan érzés. A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik... Úgy érzem magam, mintha a Jóistentől valamiért olyan ajándékot kaptunk, amit csak kevesen kapnak. Olyan, mintha az ölébe emelve ringatna bennünket. Szinte érzem a jelenlétét" - osztotta meg boldogságát a lappal az énekesnő, aki úgy döntött, az utolsó hónapokat kórházban tölti a kicsik biztonsága érdekében.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.