Elárulták a New Kids On The Block sztárját

Leleplező fotó: Hoppá - Meleg Jonathan Knight, az egykori tinibálvány?

Megdöbbentő - A kilencvenes években valósággal bálványozott fiúbanda énekeséről exbarátja rántotta le a leplet. Kyle Wilker elárulta, hogy homoszexuális kapcsolata volt Jonathan Knight-tal.

Képekben a New Kids On The Block! képgaléria

2009.02.09 11:45ma.hu

Leleplező fényképekkel bizonyítja hihetetlen vallomását Kyle Wilker brazil modell, mondván, hogy egykor a New Kids On The Block közkedvelt sztárjával, Jonathan Knight-tal járt - a férfi a National Enquirer-ben számolt be a megdöbbentő tényekről.

Árulkodó képek a National Enquirer hasábjain

A fiúegyüttesnek, mely a nyolcvanas évek végén, a kilencvenes évek elején annyira megdobogtatta a lányok szívét, kiemelkedő alakja volt a most negyvenéves Jonathan Knight.

A tinik kedvencét saját, egykori meleg barátja árulta el, a jelenleg 27 éves.

A National Enquirer-nek a férfi elmondta, hogy több mint másfél esztendőn át volt a kedvese Jonathan-nek.

Bizonyítandó, hogy nem a levegőbe beszél, az akkoriban készült, közös fotóikat is megmutatta.

Jonathan Knight

Kyle Wilker szerint Knight most is meleg, és azután tudatosult benne homoszexuális beállítottsága, hogy egy ideig egy párt alkottak az akkortájt szintén népszerű énekesnővel, Tiffany-val.

Wilker felidézte, hogy egy bárban ismerkedett meg a zenekar tagjával,  majd pedig másfél évet töltött együtt Jonathan-nel.

A New Kids On The Block második összeállásakor már nem tartott a kapcsolatuk.

Vajon milyen hatással lesz a hírverés a nemrég új albummal előállt fiúegyüttes karrierjére?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.