Híresség

'Nem mindig voltunk boldogok' - megtörte a csendet Palik László

Sokan megtörhetetlennek hitték Palik László és Marsi Anikó már tizenöt éve tartó házasságát, nemrégiben azonban robbant a hír, hogy hosszan tartó küzdés után felbontják az esküjüket.

2021.06.10 16:12ma.hu

A TV2 Exatlon Hungary dominikai eseményeivel nem csupán a sportreality ért véget, hanem úgy tűnik, hogy Marsi Anikó és Palik László házassága is. A két tévés kapcsolatának állomásairól a Hot! magazin készített exkluzív összeállítást, amely az újság csütörtökön megjelent számában olvasható; ebben Palik is megszólal.

A tévés nem tagadja, hogy kapcsolatuk rengeteg hullámvölgyön ment keresztül az együtt töltött esztendők alatt.

"A mi házasságunknak van egy íve, amitől jól működik. A tizenhat év sok, hullámvölgy is volt benne bőven. Nem voltunk mindig boldogok egymás mellett, nem is mindig volt könnyű, de az sosem volt kérdés, hogy lesz majd megint jobb" - fedte fel Palik László gondolatait a Blikknek, amiből talán azt is ki lehet következtetni, hogy még nincs minden veszve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.