Örömhír

Eljegyezték Várkonyi Andreát - a gyűrűje árulta el a műsorvezetőnőt

A műsorvezetőről sokan azt híresztelték az utóbbi időben, hogy gyermeket is vár, ezt azonban a saját közösségi oldalán cáfolta.

2021.03.11 09:05ma.hu

Eljegyezték Várkonyi Andreát - írja a Blikk. A lap kiszúrta, hogy a műsorvezetőnő a Mokka műsorának keddi adásában egy dekoratív eljegyzési gyűrűt viselt. A lap információ szerint "egy üzletember" kérte meg a műsorvezetőnő kezét.

A műsorvezetőről egyébként sokan azt híresztelték az utóbbi időben, hogy gyermeket is vár, ezt azonban a saját közösségi oldalán cáfolta.

Várkonyi tavaly augusztusban még azt nyilatkozta a Blikknek, hogy szingli, és hogy "félnek tőle a férfiak". A lap megkeresésére most nem fejtette ki, hogy kibe szerelmes.

A lapnak nyilatkozó szakértő szerint az eljegyzési gyűrű "igazi klasszikus fazon". "Amennyiben a csepp alakú kő és a körülötte lévő kisebb kövek mind igazi gyémántok, úgy akár 20 millió forintot is érhet a gyűrű. Míg ha nem egy drágakő díszeleg a középen, az apró gyémántok miatt akkor is milliós összeget kérhettek el érte a készítők" - mondta a Blikknek nyilatkozó ékszerész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.