SMA

Ismét csoda történt: hétfőn még 124 millió forint hiányzott, ma már megvan a teljes összeg az SMA-s kisfiú kezelésére

Összegyűlt az összeg a kis Zsombor terápiájára.

2021.02.18 13:28ma.hu

Óriási hálával és örömmel írhatom ma nektek, hogy megcsináltuk - írták Zsombi szülei. A nyáron még elképzelhetetlennek tűnt, hogy sikerüljön összegyűjteni a kezeléshez szükséges pénzt, az emberek összefogása révén azonban sikerült megvalósítani ezt. Hatalmas az erőnk együtt, amit a szeretet és az együttérzés hajt. Legyetek büszkék magatokra! Mi azok vagyunk rátok! - üzenték. Nem csoda az öröm, ugyanis hétfőn még 124 millió forint hiányzott ahhoz, hogy meglegyen a világ legdrágább gyógyszerének beszerzéséhez szükséges 730 millió forint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.