Gólyahír

Második gyermekét várja Meghan Markle

Archie Harrison kistesvért kap.

2021.02.15 07:40MTI

Második gyermekét várja Meghan sussexi hercegnő, a brit uralkodó unokájának, Harry hercegnek a felesége. A hírt vasárnap este jelentette be a házaspár szóvivője.

A házaspár vasárnap közzétett egy fekete-fehér, művészi kivitelezésű portrét is saját magáról, és a fotón jól látszik, hogy a hercegnő gyermeket vár.

Harry és Meghan első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor 2019. május 6-án született.

Harry a hatodik, Archie a hetedik a brit trónutódlási sorban, így Sussex hercegének és hercegnőjének második gyermeke a nyolcadik helyre kerül.

Harry és Meghan tavaly visszalépett ugyan a brit királyi család magas rangú tagjaiként ellátott hivatalos funkcióitól, de hercegi, illetve hercegnői címüket megtartották és jelenleg is szerepelnek a brit trónöröklési sorban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.