Erőszak

Úgy dobálják a kisgyerekeket, mint a kosárlabdákat az új TikTok kihívásban - videó

Egy új és veszélyes trend terjedt el az interneten.

2020.09.24 13:00ma.hu

Újabb őrület terjed a TikTok-on: a nyakra-főre megjelenő számtalan videóban embereket láthatunk táncolni kisgyerekekkel, köztük egészen kicsi babákkal, miközben tátogják a Blueface Baby dalát, majd hirtelen kidobják a kicsiket a "képből" miközben az előadó rappeli: "No baby, we can't have the baby. If you don't take this Plan B, b****, it's plan C" - azaz kb. ha nem vetted be az antibébi tablettát (Plan B - B-terv), akkor itt a C terv.

Míg egyes szülők egyértelműen valami puhára dobálták a gyerekeiket, addig mások úgy döntöttek, hogy megmutatják kivételes dobókészségüket, és teljes erejükkel dobálják a babákat, ám sokak nagyon aggódnak a gyermekek egészségéért.

Sok felhasználó erősen kritizálja a kihívásban résztvevő embereket, gondatlanul kockáztatva csecsemőiket a nézettségért.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.