A kebelcsoda mindenkit kegyetlenül büntetne!

Jordan a szemet szemért elvet vallja!

Ha Jordanon múlna, reszkethetnének a bűnözők. A széles mosolyú kebelcsoda kegyetlenül megbüntetné a vétkezőket, a szemet szemért, fogat fogért elv alapján.

Jordan szívesen kivillantja dekoltázsát! képgaléria

2009.01.21 11:40mellesleg
Szigorúan áll a bűnözőkhöz!

Az egyébként halálbüntetést párti Jordan a Sunnak fejtette ki, bíróként milyen ítéleteket hozna. 

- „A szemet szemért elvét vallom. Ha például valaki megerőszakol egy lányt, büntetésből le kellene hajoljon, és vele is ugyanezt kellene tenni. Elnézést, de így érzek. Nagyon szigorú vagyok.” 

Nem a rehabilitációs nézőpont, az biztos… Jordan ezen felül örökre elvenné az ittas vezetők jogsiját, ha pedig valaki lopna, akkor például az arcára festene egy jelet, hogy mindenki előtt megszégyenüljön az illető. Egyet lehet vele érteni, meg nem is.

A modell hatalmas kebleivel vált ismertté, melyeket szíves-örömest meg is mutatott az újságok hasábjain is. Jordan, aki ma Peter Andre énekes felesége és három gyermek anyja, legutóbb 2000-ben pózolt a Playboy-ban 

Azóta főként anyaként állt helyt, és egyéb üzleti ügyei foglalták le. Tervezett például fehérneműkollekciót is. Jordan végeztetett magán egy mellkissebbítő műtétet, óriási keblei ugyanis már egészségügyi gondokat is okoztak neki. 

Szeretné azonban újra felcsigázni a férfiak érdeklődését, így elhatározta: hamarosan újra pózol a népszerű férfimagazinban. Izgatottan várjuk!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.