Koronavírus-járvány

Nézzék meg, milyen egy esküvő koronavírus-járvány idején! - képek

A közösségi távolságtartás szabályainak megfelelően szűk körben tartottak egy házasságkötést Miskolcon.

2020.03.28 17:32ma.hu
MTI/Vajda János

Lefertőtlenítették az asztalt a polgári házasságkötési szertartás előtt a miskolci városháza házasságkötő termében 2020. március 28-án.

MTI/Vajda János

Jablonovszky Tímea és Jablonovszky György Dávid kézfertőtlenítőt használtak a koronavírus-járvány miatt bevezetett közösségi távolságtartás szabályainak megfelelően szűk körben megtartott polgári házasságkötési szertartásukon a miskolci városházán 2020. március 28-án.

MTI/Vajda János

Jablonovszky Tímea és Jablonovszky György Dávid kimondta az igent az anyakönyvvezető előtt a koronavírus-járvány miatt bevezetett közösségi távolságtartás szabályainak megfelelően szűk körben megtartott polgári házasságkötési szertartásukon a miskolci városházán 2020. március 28-án.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.