Közöny

Abortuszára készülve izgatottan nevetgélt a TikTok-on egy fiatal lány

Zárolták a profilját, és eltávolították a megosztott videókat, de így is több mint négymillióan látták a letaglózó felvételt.

2020.03.01 14:05ma.hu

Szinte futótűzként terjedt az a videó, amit egy fiatal lány osztott meg a TikTok oldalon. Barátnőjével együtt vihorászott, miközben éppen az abortuszára készült.

A felvételen Ashley dicsekedett a hasával, majd mellé tették a pozitív terhességi tesztet is. "Abortusz-idő, második rész" - írta hozzá, amely szerint ez már nem az első művi terhességmegszakítása.

A nőgyógyászati klinikán a lány, a beavatkozásra várva, táncolt is, miközben egy láthatóan szomorú pár is ült a folyosón, ennek köszönhető a szomorú fej a kommentjében.

Mikor a műtét előtt hasi ultrahanggal ellenőrizték a lányt, és a zigóta is látható volt a felvételeken, nagyokat kuncogott a videót készítővel együtt.

A TikTok végül korlátozta a lány fiókját. A Live Action csoport szerint a videó borzalmasan sért számos jogot.


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.