Bully

Nagyot fordult a világ a majdnem öngyilkosságba hajszolt kisfiú körül

Kegyetlenül csúfolták, ma viszont már közszeretetnek örvend.

2020.02.23 10:27Ma.hu

A törpenövése miatt az iskolában kiközösített 9 éves ausztrál kisfiú élete álma valósult meg, amikor szombaton az ausztrál rögbi liga őslakos sztárjainak mérkőzését ő vezethette fel.

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, a kisiskolás Quaden Bayles zokogva beszélt arról, hogy meg szeretne halni, mert folyamatosan zaklatják az iskolában.

Édesanyja a felvételen elmondta, hogy mindennaposak a fiát ért csúfolódások. A videó több tízmillióan tekintették meg és példa nélküli összefogást eredményezett.

Hugh Jackman színész azt üzente a fiúnak, hogy egészen biztosan sokkal erősebb annál, mint amit gondol magáról. A Boston Celtics török származású sztárja pedig meghívta a családot a csapat egyik mérkőzésére. Egy amerikai komikus egy nap alatt több mint 130 ezer dollárt gyűjtött össze, amelyet felajánlott a családnak, hogy Disneylandbe mehessenek.

Szombaton játszott barátságos mérkőzést az ausztrál rögbi liga őslakos sztárjaiból álló csapat Új-Zélanddal. A hazai csapatot a Quaden vezethette fel a csapatkapitánnyal óriási ováció közepette - számolt be a BBC. Majd rögbi labdát szorongatva egy közös fotón is pózolt az őslakos rögbi sztárokkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.