Ezerrel támadják Norbit

A baba hazajöhet, te sajnos nem...

Rengetegen kiakadtak a Schobert Norbi kövéralázására, ám voltak, akik annyira vették komolyan, mint amennyire kellett...

2020.01.21 18:50ma.hu

„A nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul. Nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg. Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső – mondta Schobert a live videójában.

Ebből aztán az következik – mondja –, hogy a nők felelősek azért, ha egy házasság tönkre megy. Egészen pontosan – világít rá – a „szülésnél cseszik el”. Mert bár adott értéket a nő a gyerekkel, de a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni.

„És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni, és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat.”

A véleményén rengetegen kiakadtak, felháborodtak, támadják Norbit, feleségét, családját, és mindent az ég világon, amit lehet. Az internet népének egyértelmű véleménye, hogy marketingfogásnak rossz, emberileg vállalhatatlan, amit mondott. Az élelmiszeripari cégek sorra lovagolják meg a gyűlölethullámot, ám volt, aki annyira vette komolyan, mint amennyire kellett - például a Dumaszínház egyik nagy kacagtatója, Lakatos László humorista. Lássuk az ő feldolgozását:

És már a mémek is jönnek

Meg a támogató posztok is, amit a cégek nagyon jól ki tudnak használni előnyükre

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.