Siker!

Magyar lány lett a világ legszebbje - videó

A 22 éves modell nyáron megnyerte a Magyarok Világszépe versenyt, ezzel nyert jogot arra, hogy induljon az egyiptomi világversenyen.

2019.12.24 20:30ma.hu

Fel sem tudta fogni, hogy a saját nevét hallja, ezt mondta Mikó Fanni, aki megnyerte a világ egyik legrangosabb szépségversenyét, a Miss Intercontinentalt, Egyiptomban. 80 lány közül választották meg a legszebbnek. A 22 éves model nyáron megnyerte a Magyarok Világszépe versenyt, ezzel nyert jogot arra, hogy induljon az egyiptomi világversenyen. Az, hogy nyert, történelmi siker Magyarországnak, mert magyar lány még sohasem nyert világversenyt. Minjárt hallhatják, hogyan reagált Fanni családja az örömhírre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.