Könyvajánló

Te megtaláltad már a kulcsot a boldogsághoz?

Karácsony a szeretetről szól. De nem a forintosítható szeretet a lényeg. A lényeg a kulcs, ami mibennünk van.

2019.12.12 16:43ma.hu

A csapból is az elvárások folynak. Elvárások a női léthez és a szülői szerephez kapcsolódóan.

Szültél már? Ugye azonnal lefogytál utána? Ugye azonnal? Szoptatsz? Ősanya vagy? Hordozót használsz? Nem hisztizik a gyereked?

Jársz fodrászhoz, manikűröztetni, kozmetikushoz? Nem gondolod, hogy ezzel hanyagolod a gyerekedet? De ha nem mész, akkor meg hogy nézel ki...

Dolgozol? Mióta? Mennyit? Nem kéne a családnak szentelned magad?

Nem csoda, ha kissé megzavarodunk az elváráshalmaz közepette. Mindent jól akarunk csinálni, mindent mi akarunk irányítani, de görcsössé válunk. Ezen a görcsösségen szeretne lazítani Gáspár Enikő A kulcs című önismereti könyvével, ami elindít a bennünk rejtőző, ösztönös úton, ráébreszt, hogy nem kell tökéletesnek lennünk a boldogsághoz, és megnevettet, amikor nagy szükségünk van rá.

A könyv megvásárolható a Libri és Líra üzleteiben, vagy megrendelhető ITT és ITT vagy akár ITT.


Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.